Navigatie

Oproepen

Word reünie-rechercheur!
Hoe meer klasgenoten, hoe leuker de reünie. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het vinden van zoveel mogelijk reünisten. Meld je aan als “rechercheur” voor jouw examenklas. Je krijgt dan van ons instructies en ondersteuning om aan de slag te gaan. Doe het samen met klasgenoten, dat maakt het effectiever en verhoogt de voorpret. Interesse? Geef je dan op met vermelding van je naam, examenjaar en richting (HBS, MMS, havo, vwo of vwo+/) via reunie@schravenlant.nl en wij zetten je aan het werk.

Ik zoek …

In deze nieuwe rubriek kun je een berichtje plaatsen als je op zoek bent naar een oud-schoolgenoot of een oud-medewerker. Als je liever niet met je eigen e-mailadres, telefoonnummer etc. in de nieuwsbrief komt te staan, kun je eventuele reacties op jouw zoektocht natuurlijk ook via ons laten binnenkomen op het bekende adres: reunie@schravenlant.nl.

Een reünie-app?
Zou het leuk zijn als je op de reünie via een speciale app kunt uitzoeken waar je klasgenoten rondhangen? Ons lijkt het handig ook handig om app-matig het bericht te kunnen sturen dat je naar lokaal zus-en-zo moet voor de groepsfoto van je examenjaar. Of andere berichten over het programma en dergelijke. En wie weet kan de app ook een rondleiding geven door dat spiksplinternieuwe school gebouw aan de Hugo de Grootstraat. Leuk plan met misschien nog veel meer mogelijkheden dan wij nu kunnen bedenken. Wie maakt zo’n reünie-app? Wij (jubileumcommissie) missen de deskundigheid. Maar onder al die oud-leerlingen zit wellicht iemand die zijn of haar kennis, vaardigheid en enthousiasme als vrijwilliger wil inzetten als dé app-bouwer van het jubileumjaar. Voel je je aangesproken dan horen we graag van je via reunie@schravenlant.nl. Nóg een kans om te slagen op Schravenlant!

Zie ook de pagina historie > "wie-kent-wie-en-weet-wat?"

voor foto's van vroeger en de reacties daarop.

 

 

© 2018 - 2019 SCHRAVENLANT 150 JAAR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel