Navigatie

Algemene voorwaarden

Afspraken

 

Afspraken

Wat bij een echte webwinkel in de kleine lettertjes onder algemene voorwaarden wordt ondergebracht, hebben wij gereduceerd tot een korte opsomming van afspraken:

Met betrekking tot de privacy:
-Na aanmelding en betaling sta je bij ons in het bestand. Wij beloven dat we de persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de communicatie met betrekking tot de reünie en eventueel andere jubileumactiviteiten.
-Tijdens de reünie worden er ter herinnering foto`s gemaakt van groepen jaargenoten. T.z.t. worden deze foto`s in onze webwinkel `tentoongesteld` en kunnen worden gedownload. De toegang tot die etalage is beschermd door een inlogcode. Wie bezwaar maakt tegen deze exposure moet zelf besluiten om niet deel te nemen aan het maken van een groepsfoto. Ook worden er enkele sfeerfoto`s gemaakt van de reünie. We zullen proberen te vermijden dat er personen zonder hun toestemming prominent in beeld komen. Mocht iemand na plaatsing ons kenbaar maken bezwaar te hebben tegen de plaatsing van een foto, dan wordt deze foto verwijderd.

Met betrekking tot aankoop van een toegangsbewijs:
-Na aankoop van een toegangsbewijs kan de koper binnen een termijn van 14 dagen, doch uiterlijk 31 maart, de koop ongedaan maken en om restitutie vragen. Na die termijn zal geen restitutie worden verleend, behalve in gevallen van grote overmacht. Dit ter beoordeling van de jubileumcommissie.
-In de toegangsprijs is inbegrepen: 2 consumptiemunten, gratis koffie/thee bij binnenkomst, groepsfoto (digitaal) met oud-klasgenoten.
-Er is een maximum gesteld van 1000 reünisten. De bewijzen van toegang worden verkocht in volgorde van de datum van betaling.


Met betrekking tot de reünie:
-Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de garderobe. De school en de jubileumcommissie zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade.
-Het schoolgebouw en -terrein is rookvrij. Aan reünisten wordt gevraagd dit principe te respecteren.
-Naaldhakken dragen mag niet in de gymzalen, dat beschadigt de vloer. Overal elders zijn naaldhakken van harte welkom.
-Lyceum Schravenlant is momenteel het duurzaamste schoolgebouw van Nederland. Ook tijdens de reünie probeert Schravenlant zich zo duurzaam mogelijk te gedragen. Reünisten wordt gevraagd om op 13 april het afval te scheiden zoals wordt aangegeven.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2019 SCHRAVENLANT 150 JAAR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel