Historie

1869 - 2019  van hbs en mms tot lyceum Schravenlant

In dit jubileumjaar zal op verschillende manieren aandacht worden gegeven aan de rijke geschiedenis van de school. Op de (sub)pagina's van dit hoofdstuk 'historie' verzamelen we tekst en beeld met betrekking tot de historie.

In april 2019 maken leerlingen van klas 5 vwo een expositie over de geschiedenis van de school. Zij doen dit onder leiding van geschiedenisleraar JW. Verkaik en in hechte samenwerking met het gemeentearchief van Schiedam. Het resultaat van hun werk zal in het schoolgebouw worden getoond en dus ook zichtbaar zijn tijdens de reünie.

In de nieuwsbrieven verschijnen artikelen over de historie van de school, dikwijls gebaseerd op persoonlijke beleving. In de rubriek wie-kent-wie-en-weet-wat worden foto's geplaatst die vragen om namen en toelichting. 

Mocht u als oud-leerling of -personeelslid van de school zelf een bijdrage willen leveren of wilt u reageren op de inhoud van deze pagina's: u bent van harte welkom. Gebruik daarvoor het contactformulier of reageer op reunie@schravenlant.nl

zie verder de subpagina's 

© 2018 - 2020 SCHRAVENLANT 150 JAAR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel